lauantai 24. maaliskuuta 2012

Päivä ennen raveja + ravivarusteet

Aluksi kokeiltiin Oonan kanssa traileriin menoa, ihan varmuuden vuoksi, ettei se ala huomenna lähdön yhteydessä jumittamaan. Oona meni nätisti, ei mitään ongelmaa ;) Sitten miulla oli vuorossa iso kasa valjaita puhdistettavana, jotta sain kaikki edellispäivien kurat pois valjaista!


Sen jälkeen pakkasin Oonan tavaroita huomiselle mukaan, kuten harjoja, loimia, ravivarusteita,.. Iso kasa niitä tuli, mutta parempi liikaa kuin liian vähän ;)

Tästä puuttuu vielä valjaat ;)

Kun varustepuoli oli kunnossa, otin ponin räntäsateesta sisälle ja vedin litimärästä ponista kaikki vedet pois ja harjasin irtokarvoja irti. Lisäksi venyteltiin Oonan kanssa hieman ja kerrattiin anna tassu-temppua, jonka poni onnistuu ihmeellisesti koko ajan unohtamaan ;)


Lisäksi tässä samassa postauksessa esittelen Oonan ravivarustuksen, tavallaan aikoja sitten unohtuneiden varustepostausten jatkoksi :)


Putsit etusissa, jotka ovat auttaneet huomattavasti Oonaa pysymään kovassakin vauhdissa ravilla, eikä se ole näiden kanssa kertaakaan vielä rikkonut laukalle. Nämä putsit on meillä lainassa, omat saadaan pian :)


Kokosilmälaput, nämä myöskin lainassa kunnes saadaan omat puolilaput. Lappujen myötä Oona on lopettanut kokonaan ärsyttävän tuijottelun ja kiemurtelun ajaessa!


Niskatyyny ja y-rintaremmi, ihan perusvarusteet, tosin varsinkin tuo niskatyyny on vain näön vuoksi :)


+ pakolliset sekki ja potkuremmi. Sekki on Oonalla leukalenkillä, koskaan en ole edes kokeillut tai harkinnut kokeilevani sitä kitaraudalla, kun se kuulostaa niin pahalta :/ Potkuremmiä pidän Oonalla muutenkin aina, pukkikohtausten varalta :)

11 kommenttia:

  1. Potkuremmi on muutenkin raveissa poneilla pakollinen :-)

    VastaaPoista
  2. Onnea kisoihin toivon parasta!!!!! <3 :)

    VastaaPoista
  3. Tää on tosi kiva blogi, aloin vasta lukea ja heti ihastuin. ;)

    VastaaPoista
  4. Onko sulla potkuremmi mitenkään kiinni tuossa häntäremmissä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kiinni, tuossa kuvassa solmittu narulla, mutta nykyään siihen on tehty teipistä sellanen lenkki, jossa se pääse liikkumaan sivuille mutta ei eteen eikä taakse :)

      Poista
    2. Kiitos tiedoista (: itse tosiaan olen hankkimassa potkuremmiä ja sen ollut täysin varma asioista:D
      Kannattaisko sun mielestä hankkia sellainen missä on kiinnitys valmiina häntä remmiin vain ilman sitä?:)

      Poista
    3. Mun mielestä kannattaa ehdottomasti hankkia sellanen häntäremmi, jossa lenkki on valmiina. Mutta jos sitä ei ole, niin helpostihan varsinkin kotikäyttöön siihen tekee itse jonkin viritelmän :)

      Poista
    4. Juu kotikäyttöön tuleekin (: Mutta kiitos sinulle todella paljon!(:

      Poista
  5. Sokeeko sinä olet? ihan selvästi näkyy että on :DDD ja ravikilpailuissa se on pakollista että se on jotenkin kiinni siitä häntäremmissä ;)

    VastaaPoista